Algemene regels

Goede trainingen geven kan alleen als iedereen zich aan de afspraken houdt.

Alle lessen gaan altijd door. Maar in geval van slechte weersomstandigheden worden de lessen afgelast. Arjan van der Kaay biedt bij afgelastingen altijd een alternatief programma of de gelegenheid om een les in te halen. Voor verdere informatie kan men regelmatig de website of FaceBook raadplegen.

 1. Start training
  We verzoeken je elke training 15 minuten van te voren aanwezig te zijn en je even langs de lijn te melden bij de trainers. Het is toegestaan om warming-up te doen, let wel op dat je niet in de weg loopt bij de training van zowel de keepers als de voetballers.
 2. Verplichte kleding
  Er wordt altijd getraind in keeperskleding (lange broek en shirt met lange of korte mouwen) met goede keepershandschoenen op kunstgras-  of voetbalschoenen en scheenbeschermers zijn verplicht.
 3. Afmelden
  In geval van ziekte of een blessure graag op tijd melden indien mogelijk,  via mail: info@keeperschoolnederland.nlof app. Wij bieden alleen binnen de lopende cursus een inhaalmogelijkheid. Feestjes, workshops en andere vooraf geplande activiteiten kunnen niet ingehaald worden.
 4. Betaling
  Het cursusgeld moet worden overgemaakt op: Rabobank IBAN: NL04 RABO 0178 0676 36 tnv Arjan van der Kaay (Onder vermelding van naam en trainingsdag en tijd). De betaling dient minimaal een week voor aanvang van de cursus te zijn voldaan. Er kan geen restitutie van cursusgeld voor een gemiste les plaatsvinden. In hoge uitzonderingen kan restitutie van een volledig of deels gemiste cursus plaatsvinden, bijvoorbeeld bij ernstige blessures of persoonlijke omstandigheden. De beoordeling hiertoe ligt geheel bij Keeperschool Nederland.
 5. Fotografie
  Het kan zijn dat Keeperschool Nederland foto’s of film maakt van spelers en trainers voor promotie- en/of trainingsdoeleinden zowel online als offline. Als uw kind traint bij De Keeperschool Nederland verzoeken wij u toestemming hiervoor te geven. U kunt altijd een foto van uw kind van deze website laten verwijderen. Het is ouders en anderen die een training bijwonen altijd toegestaan om te fotograferen of te filmen voor eigen gebruiken, hou er wel rekening mee dat verspreiding op openbare websites van foto’s van andermans kinderen niet zonder toestemming is toegestaan.

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op!